Σεμινάρια Βιβλικής Κατάρτισης

Τα σεμινάρια Βιβλικής κατάρτισης είναι μια πρωτοβουλία της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών», που σκοπεύουν να προσφέρουν ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να μελετούν και να μεταδίδουν τον λόγο του Θεού καλύτερα.
Flyer_2
Τα σεμινάρια Βιβλικής κατάρτισης είναι μια πρωτοβουλία της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών», που σκοπεύουν να προσφέρουν ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να μελετούν και να μεταδίδουν τον λόγο του Θεού καλύτερα. Στo πλαίσιo αυτό, συνεργαζόμαστε, εκτός των άλλων, και με Χριστιανικούς οργανισμούς του εξωτερικού που ειδικεύονται σε αντίστοιχους σκοπούς.

Οργανώνουμε ένα κύκλο σεμιναρίων σε συνεργασία με το πολύ γνωστό πρόγραμμα «Cornhill» του οργανισμού Proclamation Trust που εδράζεται στο Λονδίνο, ιδρυτής του οποίου υπήρξε ο πολύ αγαπητός στην Ελλάδα, David Jackman.

Φέτος και για τρίτη φορά διοργανώνεται το «Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Βιβλικής Κατάρτισης» το τετραήμερο Σάββατο 1 Απριλίου – Τρίτη 4 Απριλίου 2023, 9:30 π.μ. – 19:00 μ.μ. στη «Βαιθήλ» (Λεβίδου 77, Κηφισιά, Αττική – https://goo.gl/maps/NoVrJE9MniDncNNv9).

Πρόκειται για ένα ποικίλο πρόγραμμα μαθημάτων παρόμοιων με αυτά που διδάσκονται στο ετήσιο πρόγραμμα του «Cornhill», εργαστήρια, μικρές ομάδες, ευκαιρίες αλληλεπίδρασης κ.α. Πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε μερικές σημαντικές αρχές σχετικά με το πώς να προσεγγίζουμε τη Βίβλο, έτσι ώστε να διδάσκουμε τον Χριστό στην σημερινή εποχή με κατανοητό στην εποχή μας τρόπο, αλλά και με πιστότητα στο αρχικό μήνυμα των Βιβλικών κειμένων. Το πρόγραμμα διδάσκεται από τους διδάσκοντες του «Cornhill» στο Λονδίνο.

Οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε ασχολείται ή/και ενδιαφέρεται να εκπαιδευτεί στη διακονία της μετάδοσης της Βίβλου μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό. Μπορεί αυτό να έχει να κάνει με το κήρυγμα, με τη συμμελέτη σε μικρές ομάδες, με τη μελέτη της Βίβλου ένας με έναν, με τη διδασκαλία Κυριακού Σχολείου κ.λπ.

Το κόστος του προγράμματος είναι 60€ ανά άτομο. Συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή στο πρόγραμμα, το συνοδευτικό υλικό, η διαμονή το βράδυ στον χώρο της Βαιθήλ και το φαγητό.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή εδώ.