Σεμινάριο Βιβλικής Κατάρτισης «Ένα βιβλίο σε μία μέρα – Ιησούς του Ναυή»

Τα σεμινάρια Βιβλικής κατάρτισης είναι μια πρωτοβουλία της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών», που σκοπεύουν να προσφέρουν ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να μελετούν και να μεταδίδουν τον λόγο του Θεού καλύτερα.
3o Σεμινάριο Βιβλικής Κατάρτισης square

Τα σεμινάρια Βιβλικής κατάρτισης είναι μια πρωτοβουλία της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών», που σκοπεύουν να προσφέρουν ευκαιρίες σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να μελετούν και να μεταδίδουν τον λόγο του Θεού καλύτερα. Στo πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε, εκτός των άλλων, και με Χριστιανικούς οργανισμούς του εξωτερικού που ειδικεύονται σε αντίστοιχους σκοπούς.

Οργανώνουμε ένα κύκλο σεμιναρίων σε συνεργασία με το πολύ γνωστό πρόγραμμα «Cornhill» του οργανισμού Proclamation Trust που εδράζεται στο Λονδίνο, ιδρυτής του οποίου υπήρξε ο πολύ αγαπητός στην Ελλάδα, David Jackman.

Διοργανώνουμε, πέρα από το τετραήμερο εντατικό «Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Βιβλικής Κατάρτισης», μονοήμερα Βιβλικά σεμινάρια όπου εξετάζουμε ένα βιβλίο σε μία ημέρα. Στο πρώτο μονοήμερο σεμινάριο είχαμε μαζί μας τον Andrew Sach και ασχοληθήκαμε με το βιβλίο του προφήτη Ιωνά. Στο δεύτερο σεμινάριο είχαμε μαζί μας τον Nigel Styles και ασχοληθήκαμε με το βιβλίο του προφήτη Ιωήλ.

Στο τρίτο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 θα έχουμε και πάλι μαζί μας τον Nigel Styles, διευθυντή του προγράμματος εκπαίδευσης «Cornhill». Θα ασχοληθούμε με το βιβλίο του Ιησού του Ναυή. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ευαγγελική Εκκλησία Αμαρουσίου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 27, 15124, Μαρούσι Αττικής – https://goo.gl/maps/n6FmocYn5J1RrThB8) στις 10:00 με 16:00.

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή εδώ.