«Βήτα 22»: Ένα πρόγραμμα μαθητείας για νέους

Μία πρωτοβουλία της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών» που στοχεύει στη μαθητεία των νέων μας. Η πρωτοβουλία στηρίζεται στο τρίπτυχο: «Βίβλος – Σχέσεις – Υπηρεσία».
b22_v6

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση για τρίτη συνεχή χρονιά της πρωτοβουλίας της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών» για το πρόγραμμα μαθητείας «βήτα22»!

Ο στόχος του προγράμματος που ο Θεός έχει χρησιμοποιήσει τόσο ευλογημένα τα προηγούμενα δύο χρόνια, είναι να μάθουμε να μελετάμε τη Βίβλο, να εκτιμήσουμε την αξία των αληθινών πνευματικών σχέσεων και να δούμε τον εαυτό μας να υπηρετεί τους σκοπούς του Θεού στη γενιά μας.

Με αυτόν τον οραματισμό το πρόγραμμα μαθητείας της «Κοινωνίας Ευαγγελικών Εκκλησιών» με τίτλο: «βήτα 22», εμπνεόμενο από τα λόγια του απ. Παύλου προς τον Τιμόθεο (Β’ Τιμόθεο 2:2 «και όσα άκουσες από μένα διαμέσου πολλών μαρτύρων, αυτά παράδωσέ τα σε πιστούς ανθρώπους, που θα είναι ικανοί και άλλους να διδάξουν»), και με σύνθημά μας το τρίπτυχο: «Βίβλος – Σχέσεις – Υπηρεσία», θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά, προσφέροντας την ευκαιρία παρακολούθησης για πρώτο και προαιρετικά για δεύτερο και τρίτο χρόνο στο πρόγραμμα μαθητείας. Ο τρίτος χρόνος που για πρώτη χρονιά ξεκινά φέτος, έχει συγκεκριμένα στόχο την εκπαίδευση και την πρακτική εφαρμογή όσων έχουμε μάθει τα δύο πρώτα χρόνια στο συντονισμό μιας συμμελέτης ή στην προετοιμασία ενός μικρού βιβλικού μηνύματος.

Σε καλούμε να προσευχηθείς και να σκεφτείς αν ο Θεός σε καλεί να έρθεις μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο contact@evangelicalchurches.gr .

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα ενδιαφέροντος μέχρι την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου:

για το Α’ έτος εδώ

για το Β’ έτος εδώ

για το Γ’ έτος εδώ