Κοινές Πασχαλινές συναθροίσεις στην Αττική

Αν  και  οι  περιορισμοί εξαιτίας της πανδημίας παραμένουν, η  σταθερή μας επιδίωξη και για το φετινό Πάσχα είναι να δημιουργήσουμε ευκαιρίες σύμπραξης και κοινωνίας. Έτσι τουλάχιστον για τις εκκλησίες της Αττικής, και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθούν μια κοινή Πασχαλινή συνάθροιση και μια εκδήλωση.

1. Η κοινή συνάθροιση θα γίνει το πρωινό της Μ. Παρασκευής στην Ευαγγελική Εκκλησία “Νέα Ζωή” στις 11:00 π.μ. με κήρυγμα του Ευαγγελίου και κοινό Δείπνο του Κυρίου.
2. Η εκδήλωση θα γίνει το βράδυ του Μ. Σαββάτου στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Αγίας Βαρβάρας στις 7:30 μ.μ. Τίτλος της εκδήλωσης: «Ζωντανός!». Πρόκειται για ένα δρώμενο όπου μέσα από το θεατρικό διάλογο και την χορωδιακή μουσική θα επιχειρήσουμε μια ιχνηλασία στα τεκμήρια της Ανάστασης, που οδηγούν σε ανακαλύψεις υπαρξιακών αληθειών.

Δεδομένων των περιορισμών φυσικής παρουσίας στους χώρους λατρείας, κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιπρόσθετα η δυνατότητα να επιλέξει κάποιος να συμμετέχει σε μία από τις δύο κοινές συναθροίσεις, προκειμένου περισσότεροι αδελφοί να έχουν ευκαιρία συμμετοχής στις κοινές Πασχαλινές συναθροίσεις.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας πατώντας στο εδώ. Σε περίπτωση που κάτι θα έχει αλλάξει στον προγραμματισμό σας, παρακαλούμε θερμά όπως ενημερώσετε σχετικά, το συντομότερο δυνατό στο email contact@evangelicalchurches.gr ή στο τηλέφωνο 2108056994.