Πασχαλινή συναυλία στην Ευαγγελική Εκκλησία Πάτρας – «Το Θείο Πάθος»

Παρουσία περισσοτέρων των 600 ατόμων η «Πολυφωνική Χορωδία Πατρών» έδωσε συναυλία στην κατάμεστη αίθουσα της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Πατρών το Σάββατο 20/04/2019.
Πασχαλινή συναυλία στην εκκλησία Πατρών - Το Θείο Πάθος

Η συναυλία που δόθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Ελεύθερης Ευαγγελικής Εκκλησίας Πατρών το Σάββατο 20/04/2019, ήταν η κορυφαία εκδήλωση στην πόλη τις ημέρες του Πάσχα. Παρουσία περισσοτέρων των 600 ατόμων η «Πολυφωνική Χορωδία Πατρών», η μεγαλύτερη και αρτιότερη στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με 130 χορωδούς, σε 3 σχήματα (παιδικό, νεανικό και μικτό) απέδωσε θρησκευτικούς ύμνους από το διαχρονικό ρεπερτόριο των 3 εκκλησιών – ορθοδόξου, καθολικής και διαμαρτυρόμενης – υπό την γενική διεύθυνση του Σταύρου Σολωμού. Στο μέσο της συναυλίας δόθηκε επίκαιρο μήνυμα από Πρεσβύτερο της Εκκλησίας.


Ηταν ένα υψηλής ποιότητος καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, μέσω του οποίου ακούστηκε το έξοχο μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Κυρίου Ιησού Χριστού, με καινοφανή για τα δεδομένα της πόλης τρόπο και με μεγάλη απήχηση σε όλους τους χώρους της πατρινής κοινωνίας. Τα μέλη της Εκκλησίας και ειδικά εκείνοι που επί μακρόν, με κόπο και μεθοδικότητα, προετοίμασαν την εκδήλωση και χειρίστηκαν λεπτά ζητήματα, αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την θύρα διακήρυξης της αλήθειας του Ευαγγελίου που άνοιξε ο Χριστός και παραμένουν σε πνευματική ετοιμότητα για παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.