Εκδήλωση με θέμα: Ζήσε αυτό που ΕΙΣΑΙ… στην Εργασία!

Σας προσκαλούμε σε μια διαφορετική συνάντηση, απευθυνόμενη σε νέους και νέες, για συζήτηση και προβληματισμό πάνω στο θέμα της εργασίας. Μια συζήτηση που θα αναδείξει τις δεξιότητες που απαιτούνται και τα προβλήματα που αναδύονται στο εργασιακό περιβάλλον στην καθημερινότητα μας.
Εκδήλωση με θέμα: Ζήσε αυτό που ΕΙΣΑΙ... στην Εργασία!

Σας προσκαλούμε σε μια διαφορετική συνάντηση, απευθυνόμενη σε νέους και νέες, για συζήτηση και προβληματισμό πάνω στο θέμα της εργασίας. Μια συζήτηση που θα αναδείξει τις δεξιότητες που απαιτούνται και τα προβλήματα που αναδύονται στο εργασιακό περιβάλλον στην καθημερινότητα μας.

🕖 Σάββατο 11 Ιανουαρίου, 19.00 – 21.30
⛪ Ευαγγελική Εκκλησία Αμαρουσίου,
Κοιμήσεως Θεοτόκου 27
15124 Μαρούσι

Τουλάχιστον το ένα τρίτο της καθημερινότητας μας είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εργασία ή με πράγματα που σχετίζονται με αυτήν. Δουλειά, σπουδές, σεμινάρια, ανθρώπινες σχέσεις, επαγγελματική αποκατάσταση και ανέλιξη, δεξιότητες είναι λίγες μόνο λέξεις που όλοι σκεφτόμαστε τουλάχιστον λίγες φορές μέσα στη μέρα μας…

Πολλοί αναρωτιόμαστε καθημερινά και βασανιζόμαστε για θέματα που αφορούν την επαγγελματική μας (απο)κατάσταση.

  • Τι χρειάζεται να αναδείξω στο βιογραφικό μου;
  • Σε ποιες δεξιότητες πρέπει να επενδύσω για τον εαυτό μου;
  • Να συνεχίσω τις σπουδές μου ή να ψάξω για δουλειά;
  • Τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσω σε μια συνέντευξη;
  • Πως ισορροπώ μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής; Υπάρχει κάτι τέτοιο;
  • Τι ζητάνε οι εταιρείες από μένα;
  • Τι δυσκολίες θα συναντήσω ως ελεύθερος επαγγελματίας;
  • Θα την παλέψω ψάχνοντας πελάτες/χρηματοδότηση;
  • Start-up; Τι είναι πάλι τούτο;

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια διαφορετική συνάντηση, για συζήτηση και προβληματισμό πάνω στο θέμα της εργασίας. Της εργασίας όπως ορίζεται από την κοινωνία του σήμερα – όχι όπως έχουμε συνηθίσει αλλά όπως διαρκώς αλλάζει και διαμορφώνεται.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή μας και ευκαιρία να μας οδηγήσουν σε αυτή τη συζήτηση άνθρωποι με εργασιακή εμπειρία και παραστάσεις όπου πολλοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε:

Φοίβη Βουλαδά
Η Φοίβη με πολυετή εμπειρία στο HR στον τραπεζικό τομέα, θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως αξιολογούμαστε ως εργαζόμενοι, πως αναπτύσσονται τα ταλέντα αλλά και θα μας δώσει συμβουλές για συνεντεύξεις και βιογραφικά από την μεριά του Recruiter.
Πάνος Ταρσινός
Ο Πάνος είναι Business Development Director στην Teladoc Health και κατέχει πολύχρονη εμπειρία από τον επιχειρησιακό κόσμο για τον οποίο και θα συζητήσουμε εκτενώς.
Άρης Γκίκας
Ο Άρης είναι Πολιτικός Μηχανικός και έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Θα μας βοηθήσει να δούμε τις διαφορές και τις προκλήσεις του να εργάζεται κανείς ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Μίνως Ματσούκας
Ο Μίνως είναι Χημικός και συνιδρυτής της Start-Up «Cloudpharm». Η πολυετής συζήτηση για τις start-up εταιρείες καθώς και η εγκαθίδρυσή τους ως μορφή απασχόλησης αποτελεί πλέον μεγάλο κεφάλαιο της αγοράς εργασίας και ο Μίνως θα μας βοηθήσει να το αποκρυπτογραφήσουμε.

Θα συζητήσουμε πρακτικά, πολύ πρακτικά θέματα και θα εμβαθύνουμε σε καυτά ζητήματα που προβληματίζουν πολλούς. Θα δοθεί η ευκαιρία για ερωτήσεις και κουβέντα, και στο τέλος, θα συζητήσουμε και για την ταυτότητα του πιστού (χτυπάνε καμπανάκια;) στην καθημερινότητα της εργασίας. Πως μπορώ να τιμώ τον Θεό και να Τον υπηρετώ μέσα και από αυτή την πτυχή της ζωής μου;

“Και κάθε τι, ό,τι αν κάνετε, να το εργάζεστε από ψυχής, σαν στον Κύριο, και όχι σε ανθρώπους. Ξέροντας ότι από τον Κύριο θα πάρετε την ανταπόδοση της κληρονομιάς. Επειδή υπηρετείτε ως δούλοι στον Κύριο, τον Χριστό.” Επιστολή προς Κολοσσαείς 3:23-24